Na světě je tolik lidí a tolik národností, že každý člověk vyznává úplně jinou kulturu nebo také víru. Abych pravdu řekla, tak já sama o sobě jsem velice kulturní člověk. Kultura mě baví a podle mého názoru je také opravdu hodně lidí, kteří se o kulturu aktivně zajímají. A když říkám aktivně zajímají, tak mám na mysli hlavně toho, že chodí například do kina anebo do divadla. Tohle je podle mě kulturně založený člověk. Ale abych byla upřímná, tak ne vždy jsem měla ráda tak moc kulturu. Protože tohle mi začalo bavit, až na střední škole, kdy se poprvé viděla Romea a Julii. Ale když se bavíme také o kultuře, tak tohle není jediná kultura, která mě nezajímá.

Kino je super.

Mě také baví se zajímat o kulturu jiných států a v jiných zemí. Také mě baví různá náboženství. Dříve jsem se učila křesťanství, i když nejsem tedy nábožná. Ale zajímalo mě takové to křesťanství obecně, jak vzniklo a proč lidé vůbec věří ve víru a Boha. Později jsem se také přeorientovala na Islám, který mě zaujal. Je to podle mě opravdu velice zajímavé náboženství, které sice je opravdu zajímavé, ale mě nějak nenadchlo. já jsem nevěřící, ale věřte mi, že některá náboženství jsou opravdu hodně zajímavá, která stojí za to, aby se o nich člověk něco také dozvěděl.

Kultura je v lidech.

A pokud také máte na mysli kulturu, jako například jídlo, tak je to také o něčem jiném. Kulturní dědictví, jako například jídlo, tak to se mi nejvíce líbí v Itálii. Já mám totiž ráda těstoviny a pizzu, takže podle mého názoru ten, kdo má rád pizzu a tak podobně, tak bude mít nejraději italskou kulturu. A na tom ale není opravdu nic špatného, protože každý člověk má své chutě a také záliby, tak se to také potom odvíjí od toho, jakou kulturu má člověk rád.  v mém článku se také mnoho lidí může sedět zátěž existují různé druhy kultury, které člověk může vyznávat, jako například chození do kina anebo kultura různých zemí. A kulturu každý člověk také bere úplně jinak. Nikdo se na kulturu nedívá úplně stejně. Každý člověk je originál a vnímá kulturu po svém.