Mobilní telefon v dnešní době máme doma opravdu všichni. Nebo vy ho nemáte? Znám některé lidi, který mobilní telefon nemají. A vůbec ho nechtějí nebo mají stále pevnou linku. I když já jsem si už myslela, že dávno pevná linka už vymizela a už ji nikdo doma nemá. Jenomže potom když si vzpomenu na některé firmy anebo další společnosti, tak ty přece stále pevnou linku mají. Sice je to skvělé, ale já si myslím, že pevná linka je už úplně zbytečná. A to už hlavně také kvůli tomu, že budou chci mít pevnou linku, tak taky musí mít některé kabely, kam by potom pevnou linku dali.

Na mobilu mám prima funkce.

A proto si myslím, že mobilní telefon bude opravdu ten nejlepší, co může být, protože ten žádné kabely nepotřebuje. A taky si říkám, že je opravdu škoda, že někteří starší lidé vůbec nechtějí mít doma mobilní telefon. A sice moje babička má takový mobilní telefon, který ale opravdu starý a už na něm skoro ani nejde displej vidět, jak ho má umazaný a osahaný. A ten display je tak opravdu hodně poškrábaný, že se divím, že na něj babička stále dobře vidí. Jenomže babička mi řekla, že ten mobilní telefon je úplně oblíbený a že prý má tak velká číslice, že aspoň na to vidí dobře.

Mobil má každý.

I když já sama pochybuji, že na to tak moc dobře vidí. Jenomže když jsem jí řekla, že v dnešní době jsou mobilní telefony také tak skvělé a s velkým displejem a velkými číslem, tak stejně babička vůbec žádný jiný mobilní telefon nechtěla. Ona totiž říká, že člověk si má věcí vážit, že dokud slouží, tak by se neměli vůbec měnit. Takže jsem si řekla, že to bude opravdu asi skvělý argument. Ale stejně jsme babičce k narozeninám pořídili nový dotykový mobilní telefon a myslím si, že je s ním naprosto spokojená. I důchodci chtějí třeba nějaké mobilní novinky nebo mít něco nového. Já mám ráda mobilní novinky a mám opravdu skvělý mobilní telefon.