Vždycky jsem si říkala, že technické věci jsou opravdu perfektní. Je když jsem nedokázala pochopit, jak například mi moje babička stále dokola říká a opakuje, že technika je jenom zlo. Vůbec jsem tomu nerozuměla, proto jsem se raději babičky zeptala, co má stále proti technice, i ona sama má televizi anebo má dokonce dva mobilní telefony. Moje babička mi řekla, že technika bere opravdu hodně času. Já jsem jí řekla, že má sice pravdu, ale přece záleží vážně na každém, kolik času tráví na svém telefonu anebo jakou používá techniku. Když to tak vezmu, tak ale třeba technika zachraňuje samozřejmě také životy.

Technika jde dopředu.

Vždyť se už přeci prodávají různé takové náramky, že když třeba někde spadnete nebo potřebujete rychlou pomoc, tak zmáčknete ten náramek a uvidíte, že do několika minut máte u sebe někoho z rodiny anebo dokonce sanitku. Já jsem si řekla, že tohle je velice praktické a že děkuji všem těm vědcům a vynálezcům, kteří tohle vymysleli. Protože jsem v televizi už slyšela čtyřikrát, že někomu tyto náramky, které jsou vyrobené opravdu pečlivě, tak někomu už zachránily život. Myslím si, že tohle skvěle. To nemluvím o tom, že třeba v nemocnici jsou různé dýchací přístroje a další přístroje, které jsou taky technického rázu a opravdu zachraňují lidem život.

Chytré žárovky nejsou už vzácností.

Abych se přiznala, já techniky mám doma opravdu hodně a už bych se bez ní neobešla. A na techniku a další spotřebiče v kuchyni jsem si už tak zvykla, že už bych bez toho být nechtěla, protože technika v kuchyni mi ho opravdu hodně usnadňuje. A já mám potom více času na své záliby a také na rodinu. A pokud byste chtěli znát další technické vymoženosti a vynálezy, tak se zkuste třeba také podívat na chytré zásuvky nebo chytré domácí asistenty. Doma mám dva a musím říct, že jsme velice nadšená a těší mě, že tohle existuje.